skip to Main Content
INNEHÅLL
HUR SKULLE DU SÄGA? Projektledare

Projektledare uppfattas av många som en av de svåraste rollerna som finns på en arbetsplats. I rollen skall man vara en ledare som inte alltid har mandat att fatta beslut över andra. Man får då ta fram sin säljförmåga för att få motstridiga projektmedlemmar att följa. I rollen som medarbetare gäller det att balansera mellan ledarrollen och säljarrollen, men inte glömma bort sina kollegor som också är mina medarbetare.

Är du projektledare eller leder projekt kan spelet HUR SKULLE DU SÄGA? Projektledare hjälpa dig att utvecklas som projektledare. Spela spelet med dina projektledarkollegor och träna på att bemöta svåra situationer i rollen som projektledare, och samtidigt få feedback på hur bra dina kollegor tycker dina lösningar av situationer är. Ni får också en möjlighet att lära av varandra och på ett lättsamt sätt utvecklas tillsammans i era roller .

Innehåller:
60 spelkort, 6 par bedömningskort (gröna och röda) samt spelmynt.

HUR SKULLE DU SÄGA? Projektledare är ett utmärkt komplement till kurser och andra utbildningar, och som är perfekt att ta fram på en utvecklingsdag eller konferens där man vill utvecklas tillsammans i rollerna.

1600 SEK +moms

 

Back To Top